Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

házhozszállítás

FEL
Elérhetőség
WEB-RÁCIÓ Kft.
+36305220827
info@tappancsjatek.hu
4030 Debrecen, Öreg János u. 39.

BLOG

A játék a gyerekszobák elmaradhatatlan darabja, ami szórakoztat, felvidít, fejleszt, sőt, tanítja is a kicsiket. A jövő játékai a tudományos oktató gyerekjátékok, amikben mindez egyszerre megvan.

Karácsony előtt a gyerekjátékok vásárlása igazi nehézségek elé állítja a szülők többségét. A boltok óriási kínálattal várják a vevőket, aminek felfedezéséhez jelentős időre és energiára van szükség, azonban ez a munka és a háztartási feladatok mellett nem mindenkinek áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy az ember egy gyermeknek ideális ajándékot tudjon adni karácsonyra, mindenképp nyugodt körülményekre van szükség vásárláskor. Ez biztosítja, hogy a vevő át tudja gondolni, hogy valójában mire is van szüksége a kicsinek. Amennyiben Ön is kényelmesen szeretne vásárolni gyerekjátékokat karácsonyra, válassza webshopunkat!

A képességfejlesztő játékok célja, hogy előcsalják a gyermekből a kreativitást úgy, hogy közben szórakoztatják is őt. 

A legtöbb szülőnek gyakran komoly kihívást jelent, hogyan is könnyíthetné meg a tanulást a gyerekek számára bizonyos tananyagokkal, tantárgyakkal kapcsolatban. Egyesek könyveket vásárolnak, mások megpróbálnak oktatóvideókat keresni az interneten a problémás témakörökhöz, azonban ezek nem minden esetben segítenek.

Még mindig misztikus fogalomnak számít a finommotorika és annak fejlesztése, holott nem másról beszélünk, mint a kezek, lábfejek, ujjak, lábujjak apró, finom, koordinált mozdulatairól.

Amikor az ember gyerekekre vigyáz, a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy a kicsiket mivel foglalja le. Rengeteg lehetőség közül lehet válogatni, azonban a felnőttek többsége igyekszik hasznos és minőségi szórakozást nyújtó játékokat biztosítani erre az időre. Ha ez Önnek is fontos, válassza az ügyességi játékokat!

A különböző építőjátékok hosszú évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Sok gyermeknek okoznak örömet ezek a játékok, és a szórakozáson kívül természetesen a kicsik fejlesztésében is kulcsfontosságú szerepet játszanak.

Vitathatatlan, hogy az elmúlt években a játékipar óriási változáson ment keresztül. Rengeteg digitális és interaktív játék jelent meg az üzletek polcain, amik hatalmas sikert aratnak a kicsik körében. De pontosan minek is köszönhető ez a népszerűség, miért is szeretik annyira a gyerekek az interaktív játékokat?

A gyerekek hajlamosak elveszteni időérzéküket, ha játékról van szó. Nincs ez másképp a szabadban, vízben, napon eltöltött idő esetében sem, mikor beimádkozni sem lehet őket az árnyékba.

Az ember alapvetően kreatív természetű, ám ahhoz, hogy ezt a tulajdonságát megfelelően ki is tudja használni, már kisgyermek korban is szüksége van kreatív játékokra. Ezek egyrészt fejlesztik a kézügyességet, másrészt a fantáziát is, ami nagyon fontos a kicsiknél.

A gyermekeknek a képességfejlesztő játékokra főként a finommotorika fejlesztése miatt van szükségük.

Anyukaként nyáron sok olyan dologra is oda kell figyelnünk, melyek egyéb évszakokban nem jelentenek problémát. Napégés elkerülése, kiszáradás veszélyei, vágási, horzsolás sérülések stb. 

2019.06.09 18:35

Végre megérkezett a nyár, a várva várt napsütéssel együtt. De lehet-e a babákat napoztatni, szükséges egyáltalán, és ha igen, mi az ideális számukra?

A gyerekek életében központi szerepet tölt be a játék. Minden percben ismerkednek a világgal, újdonságokat fedeznek fel és közben egyre többet és többet fejlődnek.

2019.05.26 14:20

Mindenki tudja honnan ered a gyermeknap, mint ünnep? Ha nem fussátok át a mai bejegyzésünket!

 

2019.05.10 11:37

Miért és mitől alakul ki a hiszti? Mi rontottunk el valamit, vagy a bölcsiben, oviban látta esetleg a többi gyerektől? Lehet e, tudjuk e kezelni egyáltalán? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!  

2019.04.18 11:47

Manapság kicsit átértékelődött a húsvéti ünnpekör szerepe. A locsolkodásnál és a vendégvárásnál fontosabb lett az együtt eltöltött idő, amikor az egész család kirándulhat, játszhat, vagy csak egyszerűen szusszanhat egyet a mindennapi rohanásban. 

Ahogyan a gyermekek életkor szerint fejlődnek, változnak, úgy változnak azok a játékok is, melyek fejlődésüket segítik elő.

Két éves kor alatt legfőképp az érzékszervek és ezek koordinációjának fejlődése és fejlesztése fontos.

Az eddigi részekben arról az időszakról írtunk, amikor is megérkezik az újszülött a családba és megindul a féltékenységi lavina.

Az előző részben már pedzegettük, hogy bizony egy kistestvér érkezése felborítja a család megszokott mechanizmusát, amit a nagyobb testvér olykor nehezen tolerálhat és kialakul a testvéri féltékenység.

„A testvérféltékenység egy természetes érzelmi állapot és minden normális család velejárója.” – írja Medveczky Kata pszichológus egyik cikkében a gyermekek közötti féltékenységről.       

Bár a világ rohan és mi is rohanunk vele, mégis kell időt szánnunk olyan dolgokra, melyek nem maradhatnak ki egy kisgyermek életéből. Megnézni egy hernyót, ujjacskái között szétmorzsolni egy darab földet, mind-mind olyan élmény, mely, ha nem is gondoljuk, de pozitív nyomot hagyhat a gyermekben. 

Az, hogy a mesék hatással vannak a vizuális képességek fejlődédére, nem meglepő. Azonban további fontos szerepük az íráskészség kialakulásában is vitathatatlan.

A digitális világ, az okos telefonok és tabletek megosztják a véleményt. Vannak, akik szerint ördögtől való rossz és vannak akik már nem tudják az életüket elképzelni a kütyük nélkül. De mi a helyzet a gyermekekkel? Tiltsuk vagy engedjük nekik?

2019.01.24 09:50

A gyermekek beszédfejlődése, a fejlődés sebessége minden gyermeknél más és más, nem lehet éles határokat húzni az életkort tekintve.

A vizuális észlelési képességek nagyon fontos szerepet töltenek be az iskolai teljesítmények alakulásában.

A fejlődés leglátványosabb szakaszai 4 éves kortól várhatóak, szinte napról napr ügyesebbek a gyerkőcök. 

Bár minden gyermek fejlődése egyéni, mégis van egy általánosnak mondható séma, mely a különböző életkorokban jellemző.

A gyermekek finommotorikus képességei különböző játékokkal kitűnően fejleszthetőek. A lényeg, hogy játék közben kezecskéiket használják.    

A finommotorika nem más, mint testünk apróbb testrészeinek finom, koordinált mozgásai.

Webáruház készítés