Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

házhozszállítás

FEL
Elérhetőség
WEB-RÁCIÓ Kft.
+36305220827
info@tappancsjatek.hu
4030 Debrecen, Öreg János u. 39.
Termék részletek


Mancs Őrjárat átalakítható akciófigurák jelvénnyel - 00445

Mancs Őrjárat átalakítható akciófigurák jelvénnyel - 00445
  • Mancs Őrjárat átalakítható akciófigurák jelvénnyel - 00445
  • Mancs Őrjárat átalakítható akciófigurák jelvénnyel - 00445
3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 155 Ft

Mancs Őrjárat átalakítható akciófigurák jelvénnyel

 

A Mancs Őrjárat kutyusai mindig készenállnak, ha egy bajbajutottnak segítségre van szüksége. A csomagban találha kutyusok jelvényei mutatják milyen bajban tudnak segíteni.
Nyomd meg a kutyusod névtábláját a nyakában, és a Kölyök hátizsákja átalkul a megfelelő segédeszközzé. Amikor a Kölyök feladatát elvégezte a csáklya könnyen visszaváltoztatható hátizsákká.

Szükséged van a Mancs őrjárat segítségére? Gyűjtsd az új Bevetésre Kész Hátizsákos Kölyökkutya Everest játékot és bármilyen mentőakció során segítségedre lesz! Ne felejtsd el, hogy nincs túl nagy feladat és egyetlen kölyökkutya sem túl kicsi! Hozd haza a Bevetésre Kész Hátizsákos Kölyökkutya Everest játékot és játszd el újra a televízióban látott kedvenc mentőakcióid!

Egyes figurák mozgatható lábakkal lettek ellátva, hogy a lábaikat felhajtva a kutya a kerekein tudjon gurulni, ami a hátrahúzós funkciónak köszönhetően magától képes végiggurulni a sima felületen. Állítsd fel a csomagban található kaput (amelyiben van), és próbáld eltalálni az emblémát.

 

A játék több változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor, konkrét termékmegjelölés híján a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    00445
Webáruház készítés