Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

házhozszállítás

FEL
Elérhetőség
WEB-RÁCIÓ Kft.
+36305220827
info@tappancsjatek.hu
4030 Debrecen, Öreg János u. 39.
Termék részletek


Napelemes oktató, építő játék, 13 az 1-ben robotok - 48694

Napelemes oktató, építő játék, 13 az 1-ben robotok - 48694
  • Napelemes oktató, építő játék, 13 az 1-ben robotok - 48694
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 185 Ft

Napelemes oktató, építő játék, 13 az 1-ben robotok

 

Lebilincselő, STEM típusú elektronikai kísérletező és oktató játék. Építse meg saját „Csináld magadROBOTJAIT! Az építőelemekkel 13 robotot építhetnek meg a gyerekek! Az alternatív energiával működő játék használatával elérkezett az idő, hogy megismerjék a gyerekek az alapvető fogalmakat ebben a technológiában. A modellek megépítéséhez segítséget nyújt a képes útmutató, amely még a fiatal gyerekek számára is könnyen követhető.

Egyszerű, látványos és játékos módon fedezhetik fel a fizika, a mérnöki tudományok, a matematika összefüggéseit.Játék közben megtanulják a modellépítés folyamatát, fejlesztik problémamegoldó képességüket, kézügyességüket, a kezek motoros funkcióit.  Nagyszerű oktató ajándék. Segít a gyermekek képzelőerejének, kreativitásának, önképző és gyakorlati képességének fejlesztésében. A STEM (Science, Tech, Engineering, Math) tudás segít jobb eredményeket elérni a tanulásban és eligazodni a jövőben mindennapossá váló technológiákban.

A robot összeszerelését két nehézségi fokozatban sajátíthatják el. Miután összeraktak egy robotot és eleget játszottak vele, szétszerelhetik és másikat építhetnek az elemekből. A kreatívabb gyerekek akár új, az útmutatótól eltérő robotokat is alkothatnak. A játék ösztönzi őket, hogy megtervezzék az általuk elképzelt tárgyakat, járműveket, robotokat; új ötleteiket kipróbálják így serkentve a tudomány iránti érdeklődésüket.

 

A robotok:

 

Teknős, Sétáló, Quad, Kerék, Csónak, Bogár, Kutya, Auto, Rák, Csúszó, Roly Poly, Zombi, Row

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    48694
Webáruház készítés